17 juli, 2024

Östrings Rallyteam

Rallysida ifrån Billesholm

Österlen Sprinten 2018

Vi tog oss ner till Tomelillas rallycrossbana på fredagseftermiddagen. Nya kopplingsdelar var monterade på rallybilen och bilen kändes okej. Gjorde lite justeringar på stötdämparna innan start och kontrollerade däcktrycket. 1: a ss på 4,5 varv funkade bra och jag hade totalt 2: a tid 1,5 sekund efter Ingvar Andersson i Subarun. Andra åket ökade vi tempot och banan blev hård och fin även på gruspartiet. Nu var vi snabbast och jämnade till lika tid totalt. Vi ändrade inget på bilen, vi bara tankade och kände så att hjulen är fastspända. Tredje SS starta ca: 19:00 på kvällen. Jag ser efter halva åket att vi tar in på den blåa Subarun och i mål så har vi dagens bästa tid 3,00 och vi totalsegrare för dagen, skönt att allt funkade. Nu avancerade vi upp till 2: a plats i DM-RS i Södra BF sista tävlingen kommer bli avgörande Arlövs MC den 9 september.

About Author