Fredagen 27/4 inför Rallysprint GP 2018 i Hässleholm

Events

Hej Rallyvänner!

Nu så är det fredag den 27/4 och i helgen kommer GP 2018 i Hässleholm att gå av stapeln och vi hoppas på en riktigt trevlig rally söndag för oss alla. Där har anmält sej 140 ekipage till denna stora Nordiska Rallysprint på garnisons området i Hässleholm på söndag den 2018-04-29 och starten av stapeln vid kl: 11:00. Vi i Östrings Rallyteam har finslipat och gjort vår rallybil ordning och vi har renoverat vår koppling och byttat olika slit delar på vår 2-skiviga Zinter koppling.Efter premiären i Hörby Express Specialen där vi fick till en fullpoängare och vi skall försöka att köra vidare i den stilen med vår rallybil som fungera fullt ut just nu. Vi önskar alla lycka till på söndag i \"GP 2018\".

© 2018 Östrings Rallyteam